top of page
Etsi

Tuulta tunnelin päässä ja surffausta vastavirtaan Kotka-Haminassa

Kaupallinen yhteistyö: Visit Kotka-Hamina

Morjes!

Viime viikonloppuna poikkesin Etelä-Suomessa, tarkemmin ottaen Kotka-Haminan seudulla yhdessä Instagram-tuttujen Julia Kivelän ja Sami Tuunasen kanssa. Mukana reissussa oli myös Julian mies Jaakko kuvaamassa videota.


Aloitimme viikonlopun lauantaiaamulla ajelemalla Helsingistä Pyhtäälle Sirius Sport Resorttiin, jossa pääsimme sekä surffaamaan että lentämään. Voitte vain kuvitella kuinka innosta pähkinänä meikäläinen olikaan! Surffausta eli flowboardingia olin jo kerran aikasemmin käynyt kokeilemassa ja homma muistui yllättävän hyvin selkäytimestä. Tunti tuntui taas menevän liian nopeaa, mutta sellasta se on, kun on mukavaa. Nopean saunan ja kamojen vaihdoin jälkeen vaihdoimme yli 9 metriä korkealle tuulitunnelille. Lentäminen alkoi ensin briiffillä, sillä itse tuulitunnelissa ei enään kuule ohjaajaa. Meillä oli huippuohjaaja Connor, joka näytti myös lopuksi kuinka ammattilainen hoitaa homman. Todella vaikuttavan, suorastaan sekopäisen näköistä! Me pääsimme lentämään 3 x 1min, joka todellisuudessa tuntuu pidemmältä. Pakko myöntää, että helppo ei ollut, mutta sitäkin upeampaa! Onneksi Connor lennätti jokaisen meistä hieman korkeammallekkin käymään.

Illaksi menimme Santalahti Resorttiin, jossa meitä odotti hieno huoneisto meren rannassa. Pystyin melkein kuulemaan sen kesäisen meren pauhun mielessäni, kun talssimme iltapalalle komeaan kotaan. Siellä kokki kolmonen eli Sami paistele meille lohta.


Sunnuntaina kiertelimme laajemmin alueella. Valitettavasti Etelä-Suomen hyvään vauhtiin päässyt talvi oli päättänyt ottaa hatkat juuri täksi viikonlopuksi ja vettä vihmoi tuulen kera. Näinpä talviset aktiviteetit voitiin pudottaa ohjelmasta pois eikä kuvaamisen kannalta paikat päässeet oikeuksiinsa. Siitä huolimatta viihdyimme mm. Langinkoskella ja Siikakoskella, jolloin saatoin kuvitella kirpsakan pakkasen, kauniit puut ja höyryävät kuohut.

Kävimme myös päivällä myös Haminassa ennen kuin pulahdimme Kotkassa Marina Cafe Laiturin avantoon. Sitten oltiikin enään lämpöistä kaakaota ja pullaa vaille valmiit lähtemään kotimatkalle. Mukava viikonloppu, näitähän viettäisi enemmänkin!

-E

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Eskari

Kuinka paljon on kolme Ylläksellä tavannutta kaverusta plus yksi Lahden lohikäärme sekä Zillertalin seriffi? No ainakin pari teraa materiaalia. On taas se aika vuodesta, kun laskukuumetta nostatetaan

Comments


bottom of page