top of page
Etsi

Alppireissu Zillertaliin

No morjes!

Tulipahan elettyä pari viikkoa oikeaa nuoren miehen unelmaa. Itseasiassa sen verran unelmaa, että nyt kauheassa euforiakrapulassa on täysi työ keräillä ajatuksia ja yrittää päästä kiinni takaisin normaaliin elämään. Onneksi huomenna on paluu pohjoiseen.

Tätä meidän Alppireissua oli suunniteltu jo syksystä ja lopulta mikään ei mennyt niin kuin suunniteltiin. Toisaalta samaan aikaan kaikki meni juuri niin kuin pitikin eli erittäin hyvin. Alkuperäinen roadtrip suunnitelmamme vaihtui parin viikon Zillertalcamppiin ystäväni Jukan luokse, jonne saapui myös vanha tuttu Rolle & tytöt. Suuret kiitokset erityisesti Jukalle ja Marinalle loistavasta majoituksesta sekä paikallisoppaan tehtävistä!

Puitteet eivät muutenkaan olisi voineet olla paremmat. Ensin tärähti metritolkulla lunta, jonka jälkeen sitä pöllyteltiin auringon paisteessa. Iltaisin kuivuneita suupieliä voiteli paikallinen olut ja humppa raikasi. Suunnitelmissamme oli myös kuvata leffaa, mutta nopeasti tajusin, että nyt ikuistetaan vain lomareissua. Näette sitten ensi syksynä minkälaista jälkeä tuli, melko varmasti ainakin hyvät vibat välittyy! Tässä sen sijaan kuvamateriaalia reissusta.

Alpit on hieno maa.

-E

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page