top of page
Etsi

12 - elokuva ympärivuotisesta laskemisesta Suomessa

Ajattelin, että näin vuoden lopussa on vihdoin ja viimein on aika laittaa myös verkkoon leffa meidän ympärivuotiseksi paisuneesta laskukaudesta Lapissa. Kyseinen pätkä oli esillä aiemmin syksyllä Arctic Weekendissä ja olisi ollut hauska pitää leffailta myös täällä Ylläksellä. Tällä kertaa katsellaan kuitenkin vain omilta sohvilta ja välitetään virtuaalisesti laskuintoa.


Tässä hieman toinen juttu kyseisestä projektista, mutta tiivistetysti leffassa lasketaan siis vuoden jokaisena kuukautena luonnon lumella Suomessa ja tämä saattoi olla jopa ensimmäinen kerta kun näin on tehty. Mitään alkuperäistä suunnitelmaa tämän tekemiseen ei ollut ja taso onkin sen mukainen. Luvassa on siis enemmän pitkin vuotta kuvattua kotivideota, jotka loppujen lopuksi on kauhealla työllä parsittu kasaan. Laskupäiviä tuli kaiken kaikkiaan arviolta 150-180 ja niistä lähes puolet splitboardilla haikkaillen. Musiikkeja teokseen tehnyt mm. kevään karanteenissa meikäläisen sohvalla Nestory, josta olin myös aivan fiiliksissä, kuten myös siitä että sain käyttööni yhden viimekauden suosikkiartistini Jere Ijäksen kappaleita. Toivottavasti intohimo sekä onnellisuus välittyy ja te nautitte!


Ja valtavan suuret kiitokset vielä tässäkin kaikille enemmän tai vähemmän ystäville, jotka auttoivat! Lista on niin pitkä, etten nyt erikseen kykene kaikkia mainita, mutta tiedätte kyllä. Kiitos.



Hyvää uutta vuotta jokaiselle!


-Esko





0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page