top of page
Etsi

Tervetuloa Eskon Tupaan

Vihdoin ja viimein mulla olisi kerrottavana syksyn isoin uutiseni. Tai ei se välttämättä jonkun mielestä tunnu niin ihmeelliseltä, mutta mulle se on valtava. Itseasiassa niin iso, että ihan helpottaa saada puhutuksi tästä julkisesti pitkän tuskailun jäljiltä. Voin myöntää, että mua ihan oikeasti jännittää.


Eli siis lokakuussa syntymäpäivänäni sain oikein kunnon lahjan, kun sovin kaupoista Äkäslompolon Nilivaarassa sijaitsevasta mökistä. Tämä mökki on nyt saanut nimekseen Eskon Tupa ja tulevaisuudessa se toivottavasti tulee mahdollistamaan ikimuistoisia elämyksiä mahdollisimman monelle. Nopeimmille vaikka jo heti jouluna!Tarkemmin itse mökkii pääset tutustumaan täällä, mutta nyt kerron hieman taustoja ja tuntemuksia tästä kaikesta muusta.


Mistä moinen idea ja miksi juuri nyt?


Tälläisessä maailmantilanteessa ajoitus voisi olla toki parempikin. Silti jotenkin luotan intuitiooni, että hyvä tästä tulee. Omassa henkilökohtaisessa elämässä on nyt sopiva aika ottaa eräänlainen askel eteenpäin ja katsoa mitä tämän kortin alta paljastuu. Johtuuko tämä sitten verrattaen nuoresta iästäni vai mistä, mutta eteenpäin tulee pyrittyä kokoajan, enkä vielä osaa jäädä nauttimaan paikoilleen.


Mökki tulee myös olemaan hyvä kulmakivi tulevaisuudelle Ylläksellä, jota pikku hiljaa kodiksi olen kutsunut. Olisi hienoa, jos tulevaisuudessa voisin hyödyntää laajemmin tietojani, taitojani ja mahdollisuuksiani, jotta myös muut pääsivät nauttimaan seudusta ja sen parhaista puolista avullani.Nyt ensimmäisellä talvikaudella vuokraan lähinnä koko mökkiä kerrallaan yksittäisille porukoille kiinnittäen erityistä huomiota siihen, että lomailla voisi turvallisesti. Tulevaisuudessa haaveissa on mahdollisesti majatalo, kokoontumispaikka, jonne kaikkien on helppo tulla sekä lyhyille että pidemmille vierailuille. Mökki toimisi myös tukikohtana kursseilleni, jotka ovat seuraavaksi suunnittelupöydälläni. Enkä suinkaan halua tehdä kaikkea yksin, vaan yhdessä muiden innokkaiden osaajien kanssa.Entä mikä on Lapin Eskotiikkaa?


Se onkin sitten isompi juttu, joka kattaa alleen kaiken mitä minulla on. Niin majoitukset, tulevat kurssini, kuvauspalvelut sekä tarinat ja kuvat elämästäni Lapissa. Vihdoin tuntuu, että minulla alusta johon voin kerätä kaikki palaset elämästäni pohjoisessa. Ja nyt on tosiaan myös uudet sivut, joista mielelläni otan palautetta vastaan.


Sosiaalisessa mediassa Lapin Eskotiikkaa löytää Facebookissa sekä Instagramissa @lapineskotiikkaaEn tiedä oliko tämä nyt ihan hullua vai siistiä, vai hullun siistiä. Laittakaa ihmeessä ajatuksia ja olen tietysti myös kiitollinen, jos vinkkaatte tutuillenne. Mukavaa joulun odotusta!


-Esko

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page