top of page
Etsi

Ylläksellä talvi tuli tunturiin jälleen lokakuussa

Hellou!


Kolmas kerta toden sanoo. Niin tai näin itselläni tämä oli nyt kolmas lokakuu Ylläksellä ja kolmas kerta kun pääsin laskemaan ja hiihtämään luonnon lumella!


Nyt tilanne elää (ja tämän julkaisun jälkeen tuli tieto latujen sulkemisesta toistaiseksi), mutta ennen nyt saapunutta lämpöaaltoa hiihtolatuja ehdittiin saada virallisen hoidon piiriin jo 32km. Molemmat tyylit, perinteinen sekä vapaa, onnistuivat valaistuilla laduilla iltamyöhään. Katso Ylläksen ladut Facebook -sivuilta ajankohtaisin latuinfo, kun taas hiihdetään.


Rinteiden avaustavoite Ylläksellä on vasta 20.11., mutta lumiaidat tekivät taas työnsä siihen malliin, että laskeminen onnistui mukavasti jo useampi viikko sitten. Toki alkukaudesta kannattaa aina olla erityisen tarkkana petollisesti vaanivien kivien kanssa. Itselleni alkukaudesta suosikkipaikkoja Ylläksellä on käydä tuolihissin vierustoja, jossa ei häiritse lumetusta, mutta pääsee nopeasti nousemaan. Kuulin myös huhuja, että hyvällä tuurilla saattaa rinteet avautua jo suunniteltua aiemmin. Toivotaan siis lisää lunta, pakkasta ja työntekijöitä!


Tähän keräsin kolmelta eri vuodelta kuvat. Ne joissa itse lasken olen ottanut ajastetulla kuvauksella onnekkaasti.

Lumilautailua lokakuussa Lapissa
29.10.2021
Laskettelua Ylläksellä 2020
25.10.2020 Laskijana Olli Majalahti
Lumilautailu Ylläksellä lokakuussa
29.10.2019

Toivotaan lumirikasta ja pitkää talvea! Talven majoituksia varataan kiihtyvään tahtiin, mutta vielä on myös usemmalla viikolla tilaa. Kurkkaa lisää Eskon Tuvasta ja varaa suoraan minulta. Nyt marraskuussa muuten Eskon Huoneisto hintaan 280€/vko!


-E

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page