top of page
Etsi

FREE

Me ollaan kuitenkin vain matkustajia. Kuljettajan tietää kaikki, muttei sitä tunne kukaan. Joskus tulee lunta, toisinaan paistaa tupaan.

Tänä vuonna pääsiäinen ei tuonut yrittäjille euroja vaan 25-30cm uutta lunta. Haettiin hiljaisesta Jounin Kaupasta eväät ja käytiin laskemassa Kesängillä. Tässä oikeastaan tiivistyy syy, miksi tunteet ovat olleet kevään melko ristiriitaiset.

Pikaisina kuulumisina kerrottakoon, että mä voin siis hyvin. Oikeastaan niin hyvin, että se aiheuttaa mulle huonoa omaatuntoa. Toisinaan kun tuntuu, että nyt ei saisi nauttia elämästä ja pitäisi olla vähän hyshys omasta onnesta. Viime aikojen keskusteluissa huomaan myös viljelleeni kahta sanaa ylitse muiden, etuoikeutettu ja kiitollinen. Olenhan kuitenkin päässyt yhä mäkeen, jatkanut töiden tekoa ja nauttinut kevät auringosta hankien kimaltaessa.

Pääsiäismaantaina me ei oltu ainoita jotka suuntasivat Kesängille. Eikä myöskään ainoita, jotka ottivat alkulämpöä työnnellessä autoja eteenpäin. Kaikki joihin törmäsin oli kuitenkin paikallisia.

Mäntyjen seassa suhatessa aloitettiin kuvaamaan myös toistaiseksi kuusiosaista sarjaa, joiden kokonaisuus tulee syksyllä näkyviin. Itse pääsin laskemaan, kun pojat kuvasivat ja iltasella Tumppi tekasi vielä musatkin meidän luovassa luolassa. Ai että katsokaahan!


Tsemppiä kevääseen ja toivottavasti pysytte terveinä!

-E

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page