top of page
Etsi

12 laskukuvaa vuodenkierrosta

Huomenna alkais kuulemma talvi, mutta minä nautin tämän viikonlopun Espoosta. Huomenna on myös kaksi viikkoa siihen, kun mun projektini 12 saa ensi illan Arctic Weekendissä Rovaniemellä. Huomenna saatan myös käydä parturissa. Tai kampaajalla, koska on kuulemma liian pitkät hiukset parturille.

Kaiken tämän kunniaksi keräsin kuvia kuluneen vuoden varrelta. Kaikkea ei tietysti sopinut jakaa kerralla, joten pyrin yhteen kuvaan per kuukausi.

Lokakuu 2019 ja kauden ensimmäinen hyvin osunut selfie. Kävin alkuun usemmankin päivän leikkimässä lumiaitojen keräämillä lumipatjoilla ja toisinaan asetin jalustalle kameran.

Marraskuu 2019, jolta en löytänyt kovin kaksisia kuvia. Päädyin näyttämään siis miltä se alkutalvi Ylläksellä usein näyttää hissin käynnistyessä.

Joulukuu 2019 ja Olli Majalahti kipuamassa Pirunkurussa nätissä kuutamossa. Viime talvena näkyi selvästi otsalamppujen lisääntynyt määrä tuntureilla.

Tammikuu 2020 ja seuranani Kesängillä kanelitaneli eli Taneli Kantanen. Kuvan jälkeen laskin alas ja julkaisin videon tiktokkiin keräten lähes 50 000 tykkäystä. Pitäisköhän sinne tehdä enemmänkin videoita?

Helmikuu 2020 ja white out Sami Takun kanssa. Tuolloin päädyttiin rakentamaan melkosen hieno hyppyri, josta siitäkin videomateriaalia luvassa.

Maaliskuu 2020. Mulla oli tavoitteena päästä kuvaamaan laskemista revontulten alla, mutta spoilauksena leffaan, en saanut ihan sitä mitä halusin. Ehkäpä ensi vuonna?

Huhtikuu 2020 ja Tuomen veljekset, joista Elias ihailemassa Tatun laskemista. Kevät oli huonolla omallatunnolla sanottuna huikeaa aikaa eristyksissä autiossa tunturissa.

Toukokuu 2020 ja jälleen yksi täysikuu osui kameran eteen. Tällä kertaa Lainiotunturilla Henna Palosaaren kanssa.

Kesäkuu 2020 ja pojat retkellä. Kesäkuulle oli erityisen hankala valita kuvaa, mutta päädyin ETS-alppimatkojen kesäreissuun kerta kun pojat oli saatu mukaan houkuteltua.

Heinäkuu 2020 ja pieniä merkkejä lumen sulamisesta. Laajakulma olisi tehnyt tässä terää, mutta usein matkassa oli vain yksi linssi. Kuvassa laskijana Juuso Holstein, jonka kanssa kaikki kuukaudet laskettiin.

Elokuu 2020 ja hommat jatkui vielä noin 55 verttimetriä.

Syyskuu 2020 ja kaikki huipentui Juuson kanssa Saanatunturilla. Tästä kuvasta kiitokset vastaan tulleelle herrasmiehelle.

Oliko jokin kuvista suosikki? Tosiaan videomateriaalia ja miksei lisää kuviakin vielä luvassa…

-E


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page