top of page
Etsi

Juhannus Ylläksellä

Hellou!

Jotenkin niin perinteiseen tapaan juhannuksen lähestyessä mustat pilvet nousivat taivaalle ja sääennuste näytti sen verran hurjalta, että googlailin jo varmuuden vuoksi oman arkin tekoa.

Onnekseni valonpilkahdus lähti samantien matkaan ja kiisi jo keskiviikkoillaksi ovelleni. Tämän Sievin pitkätukan kanssa laitettiin heti riemastuneena Yle Saame soimaan ja hurautettiin yöllä Pallakselle potkuttelemaan. Mikä olisikaan parempaa yöttömässä yössä!

Valonpilkahdus kiitää.

Valonpilkahdus Pallaksen kedolla.

Valonpilkahdus jatkaa seikkailujaan.

Juhannusaattona aukesi sitten kovasti odottamamme Ylläs Bike Park. Mä olen vielä täysin keltanokka näissä hommissa, mutta viime kesän Ylläksellä viettänyt Tumppi oli selvästi elementissään. Vielä ennen puoltayötä päästiin myös itse maestron matkaan, kun reittimies ja Hiddentrails -yritystä pyörittävä Marko bongattiin sumun seasta puolisonsa Tytin sekä Jemes sportin Jukan kanssa. Ulospäin näyttää varmaan ihan järkyttävältä keliltä, mutta todellisuudessa juhannusyön usvassa oli älyttömän nättiä ajella porukassa! Jotain sellasta maagista, mitä on vaikea selittää.

Tänä vuonna huipun juhannuksen teemana oli kaurismäki.


Tässä pikkunen pätkä Tumpin laskuista. Mä sain kunnian vilauttaa shortseja alussa!

Marko droppailee.

Sellanen juhannus tällä kertaa. Sääskien puremien lisäksi mulla on muuten sellasta kutinaa, että fillarijuttuja tulee näkymään vielä runsaasti kanavissani!

-E

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page